phone 085 - 043 44 66

Scheiden en nu?

U gaat scheiden en nu? Een echtscheiding zorgt voor een hoop geregel in een stressvolle periode. Er zijn enorm veel dingen waar u aan moet denken. In deze onrustige tijd biedt Settlement u structuur, houvast en goede begeleiding.

Lees meer

 

Gratis informatiegesprek

Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek wordt er besproken hoe en waarmee Settlement u kan begeleiden tijdens uw scheidingsproces.

Lees meer

 

Financieel

Een scheiding kent veel financiële vraagstukken. Bijvoorbeeld: wat gaan we met het gezamenlijke huis doen? Zit er een over- of onderwaarde op de woning? En hoe zit het met de partner- en kinderalimentatie?

Lees meer

Scheiden met kinderen

Als ouders gaan scheiden, dan scheiden de kinderen mee. Binnen Settlement staan de kinderen centraal in het scheidingsproces en worden zij beschouwd als een volwaardige ‘derde partij’.

Lees meer

Zorg na scheiding

Ook na de scheiding kunt u tegen veel zaken aanlopen waar u in het begin niet bij stil heeft gestaan. Bijvoorbeeld: u of uw ex krijgt een nieuwe partner, de financiën zijn (nog) niet goed geregeld, of de kinderen zijn niet happy met de situatie. Settlement biedt ook nazorg in de vorm van ondersteuning en begeleiding.

Lees meer