keyboard_arrow_up

Mediation

Als u een (familie)conflict heeft, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Mediation is daar de perfecte oplossing voor. Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict met behulp van een onafhankelijke mediator/bemiddelaar. Die begeleidt alle betrokken partijen bij het vinden van een oplossing die voor iedereen werkbaar en aanvaardbaar is. Daardoor is de bereidheid van het uitvoeren van de oplossing vele malen groter dan wanneer de rechtbank deze bepaalt. Daarnaast is het ook goedkoper. De kosten van een gerechtelijke procedure en twee advocaten kunnen immers flink oplopen.

Samen waren we er niet uitgekomen en was het uitgelopen op een eindeloos juridisch getouwtrek.

Scheiden?

U gaat scheiden en nu? U heeft veel dingen aan uw hoofd en er moeten veel zaken geregeld worden. In deze onrustige periode biedt Settlement u structuur, houvast en een luisterend oor.

Lees meer

Scheiden of blijven?

Twijfelt u of u wilt scheiden of niet? Settlement biedt relatie-inzicht coaching aan, waarmee snel duidelijk wordt of uw relatie nog kans van slagen heeft.

  • Houd ik nog wel genoeg van mijn partner?
  • Red ik het wel alleen?

Lees meer

Omgangsbemiddeling kinderen

Voor ouders is het vaak moeilijk om na alle onderlinge spanningen en conflicten tot goede afspraken te komen over de kinderen. Ook als u al langer gescheiden bent, kan de omgangsregeling spaak lopen. Wanneer u er samen niet uitkomt, kan omgangsbemiddeling een oplossing bieden.

Lees meer

Mediation naast rechtspraak

Mediation naast rechtspraak houdt in dat de rechtbank of het gerechtshof waar uw procedure loopt, u wijst op de mogelijkheid te kiezen voor mediation.

Kiest u voor mediation, dan is het ook mogelijk om niet-juridische aspecten in de oplossing te betrekken.

Lees meer

Subsidie voor mediation

De kosten mogen nooit een belemmering vormen om gebruik te maken van mediation. Daarom is er een subsidieregeling als u beneden een bepaalde inkomensgrens valt.

Settlement kan u bijstaan om in aanmerking te komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging).

Lees meer

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Landelijke dekking
  2. Scheiden in één dag voor een vast bedrag
  3. Erkend financieel adviseurs

Onze mediators worden gemiddeld beoordeeld met een

9.2

Score op basis van 211 beoordelingen.