keyboard_arrow_up

Direct uw handtekening zetten onder een concept convenant of een vaststellingsovereenkomst kan een lastige en definitieve beslissing zijn. Soms is het prettig en verstandig om een neutrale, derde partij naar het convenant of de vaststellingsovereenkomst te laten kijken. Voor zo’n second opinion kunt u ook terecht bij Settlement. Onze SKS Scheidingsspecialisten en MfN Registermediators kunnen uw concept convenant of vaststellingsovereenkomst kritisch bekijken en daar, waar nodig, van feedback voorzien. Het is prettig om zeker te weten dat de gemaakte afspraken aan uw wensen voldoen, zodat u een duurzaam document met een gerust hart kunt ondertekenen.

Als men bij ons komt voor een second opinion, kan het zijn dat het juiste gevoel er nog niet is, of sommige delen nog niet helemaal duidelijk zijn. Dan is het fijn om met een neutrale SKS Scheidingsspecialist van gedachten te wisselen.

“Binnen Settlement praten wij uw taal en geen moeilijk jargon. Daar heeft u namelijk helemaal niks aan.”

Settlement maakt duidelijke vaststellingsovereenkomsten die weloverwogen, eerlijk en doordacht zijn. Het is belangrijk dat beide partners en de kinderen uiteindelijk met een (redelijk) goed gevoel terug kunnen kijken op de scheiding.

Meer informatie

Als u meer informatie of advies wilt, bent u bij Settlement aan het goede adres. Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Landelijke dekking
  2. Scheiden in één dag voor een vast bedrag
  3. Erkend financieel adviseurs

Onze mediators worden gemiddeld beoordeeld met een

9.2

Score op basis van 211 beoordelingen.