keyboard_arrow_up

Settlement is een landelijk werkende scheidingspraktijk die op een betrokken, deskundige en toegewijde manier mensen voor en na een (echt)scheiding begeleidt.

Settlement is méér dan een doorsnee (echt)scheidingspraktijk, heeft een open en constructieve houding, maar ook een duidelijk eigen verhaal. Uitgangspunt voor het handelen van ons team zijn onze kernwaarden. Deze kernwaarden staan centraal in de opbouw van het proces en attitude van onze betrokken collega’s. De lijnen binnen Settlement zijn kort en het werken in teamverband staat borg voor uitgebreide kennisen ervaring, alsmede voor passende maatwerkoplossingen. Wij spelen in op actuele ontwikkelingennieuwe wetgeving en de praktische gevolgen hiervan.

Settlement is beslist geen standaardfranchiseketen zoals je vaker in de markt tegenkomt, maar zet samen met een team van zelfstandige professionals een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening neer als een samenwerkingsverband. Dit betekent dat alle scheidingsspecialisten en mediators gezamenlijk de krachten bundelen om een scheiding en alles vraagstukken daaromtrent deskundig te begeleiden.

Werken bij Settlement

Om de filosofie, de werkwijze en het team van Settlement verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar ondernemende professionals die als zelfstandige met de unieke werkwijze van Settlement een scheidingspraktijk willen runnen. In de praktijk blijkt dat het best lastig is om alleen als zzp-er en als scheidingsbegeleider aan de slag te gaan. Het klankborden met collega’s over praktijksituaties, het up to date houden van de specifieke know how en de daarbij behorende administratieve handelingen zijn essentieel om een goede deskundige praktijk te voeren.

Vaak verzanden zzp-ers in de administratieve handelingen van hun werkzaamheden, terwijl het juist belangrijk is om je netwerk te onderhouden, je volledig te richten op gesprekken met klanten en je praktijk uit te bouwen.

Settlement faciliteert en ondersteunt een zelfstandige scheidingsbegeleider, zorgt voor een geoliede backoffice en vangnet.

Klantbeleving staat bij Settlement centraal

Met een team wordt gewerkt om alles tot in de puntjes te verzorgen en te ontzorgen voor de klant.

Binnen het scheidingsproces werkt Settlement met een eigen uniek Financieel Scheidingsrapport waar het netto besteedbaar inkomen centraal staat. Met name dat laatste zorgt ervoor dat er meer draagvlak wordt gecreëerd voor klanten. Het Financieel Scheidingsrapport is geen invuloefening en zeker geen doorsnee berekening maar puur maatwerk.

Vanuit de visie “niet tegen, maar met elkaar!” is samenwerken het motto van Settlement

Doelgroep:

  • Assurantie tussenpersonen die naar een nieuw verdienmodel willen
  • Hypotheekadviseurs
  • Hypothecaire planners
  • Financieel adviseurs
  • Financiële planners
  • Mediators met een financiële achtergrond of affiniteit

Ben je benieuwd wat Settlement jou te bieden heeft?

Bel ons gerust op telefoonnummer 085 043 44 66.

Vrijblijvend een afspraak maken

Na het versturen nemen we snel contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.

Waarom een afspraak maken?

  1. Landelijke dekking
  2. Scheiden in één dag voor een vast bedrag
  3. Erkend financieel adviseurs

Onze mediators worden gemiddeld beoordeeld met een

9.2

Score op basis van 211 beoordelingen.